lørdag den 27. april 2013

Heather Hill

Den første rigtige tur i bilen gik til Heather Hill ved Rågeleje.
Det var hektisk aktivitet inden vi kunne komme afsted. Vi havde arbejdet på bilen det meste af dagen, og Lasse havde været til fodboldstævne. Men afsted kom vi.





Vi havde luret lidt på reglerne for at overnatte i sin camper i DK. Det viser sig at hvis man må parkere, så må man overnatte, med mindre det specifikt står at det ikke er tilladt at overnatte. Malene fandt en hjemmeside hvor der var samlet oplysninger om en masse overnatningssteder for campere...her i blandt Heather Hill.
Vi lavede mad lige efter ankomsten, og mens vi spiste blev himlen mere og mere spektakulær. Vi endte med at gå ud i bakkerne og se solnedgangen og den flotte himmel, inden vi gjorde bilen klar til vores første overnatning væk hjemmefra, første overnatning i bilen alle fire.





Natten forløb roligt, men vi vågnede i en kold bil. Fyret ville ikke starte (køleskabet havde slugt al strømmen på forbrugsbatterierne- vi troede ellers det ikke virkede), vandhanen ville ikke pumpe vand (ingen strøm - køleskabet havde slugt den...) og vi havde ikke husket at tage smør med til brøddet. Vores strømproblemer blev hurtigt løst ved at køre til tanken efter smør. Dog havde vi et lille stop undervejs, da det viste sig at nogen (måske chaufføren) havde glemt at slå hævetaget ned. Nu ved vi da at man kan køre med det oppe, selv om det nok ikke er hensigtsmæssigt! :)

Senere gik turen ned til stranden hvor vi så hanggliders. Vi kørte videre langs kysten og fandt et nyt sted at spise frokost inden turen gik hjem igen, nogle erfaringer rigere...











Ingen kommentarer:

Send en kommentar