fredag den 4. april 2014

Status pt: Jamestown/Adelaide revisited


Sådan ser det ud, når ens bil står oven på en kæmpe bunke skrot!
Billedet er taget af truckeren, som skal køre den herned. Den skulle have været her i Adelaide nu, men det har trukket ud med at få læsset det hele deroppe i Alice Springs. 





På det næste billede ser det ud som om, at den skulle være godt på vej nu. Vi krydser fingre! Det sidste vi har hørt er, at den skulle ankomme til Hamley Bridge (nord for Adelaide) midt på lørdagen.

Vi selv er idag ankommet til Adelaide, og er nu hos Jon og Hanne. Det var meningen, at vi skulle have hjælp fra Alf i Jamestown, til at reparere bilen. Sidste nat overnattede vi i monstercamperen fra Britz, i Alf og Kayes baggård. Vi talte med Alf om udsigterne til at reparere bilen i Jamestown, og han mente det nok ville tage i alt fald en uge (bla. pga. at han ville skulle sende dele til Adelaide, og alle reservedele skulle skaffes fra Adelaide).
Derfor tog vi imorges afsked med Alf og Kaye - vi håber at se dem igen når de kommer forbi Danmark, ellers må vi kigge ind igen, når vi en dag vender tilbage til Australien. Det er en helt fantastisk hjælpsomhed og gæstfrihed vi er blevet mødt med i deres hjem! :)

Heldigvis har Peder Holst meldt sig som redningsmand. Han er mekaniker, en af Alfs gode venner, men også Jon og Hannes ven. Han bor i Adelaide, og har tilbudt at hente bilen i Hamley Bridge, og også at reparere den (med mig som lærling/øjne på skulderen imens). Derudover har Peder en VW Golf stående, som vi kunne leje, hvis blot vi fik den indregistreret. Det er helt fantastisk med al den hjælpsomhed vi møder overalt! Det er til at blive helt rørt over. Vi må håbe, at det ikke står for ilde til med Syncroen, men vi ved først noget med sikkerhed, når vi får den herned. Uret tikker...den 30. april flyver vi fra Sydney til Fiji, og inden da skal bilen være shippet til Sydamerika!

Vi vender tilbage når der er mere nyt - vi tager et skridt af gangen - der er vist ikke meget andet at gøre. Og...nå ja; indtil da må vi prøve at følge Kaye og Alfs råd: Keep smiling.



3 kommentarer:

  1. Hej Hans og Familie, skønt at følge med via jeres flotte billeder og skønne fortællinger. Håber at T3'en snart er klar igen :-). Har netop løbet VM i halvmaraton og sendt dig nogle varme tanker Hans, for uden dit initiativ tror jeg ikke vi havde stillet op, tak :-). Fortsat god tur, vi glæder os til at følge med. Kh. Morten og resten af familien

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Morten
      Det er godt at høre, håber at du havde et godt løb. Jeg tænkte også på jer, mens i løb ;) Jeg får ikke lige løbet så meget for tiden, men må hellere se at komme i gang igen.
      Vi går igang med at kigge på bilen idag, håber at der ikke går for lang tid.
      Hils din dejlige familie fra os alle sammen!
      Kh Hans

      Slet
  2. Skall bli intressant att följa er resa. Vill ge er ett tips angående vatten. Om ni fyller PET-flaskor och lägger det på taket och solar det i ca 5 timmar så blir det bakteriefritt. Vi gjorde så under året vi var ute och var inte dåliga i magen en enda dag. Se: swedenafrica.blogspot.com Ni kan även googla på vattenrening genom uv, det är en beprövad metod

    SvarSlet