mandag den 17. juni 2013

Nyt køleskab

Vi havde fundet ud af at det køleskab der fulgte med, ikke var godt nok til vores behov. Det brugte for meget strøm (og gasdelen var i stykker) og kølede ikke godt nok, da det var et absorbtionskøleskab.




Vi havde derfor været igang med at kigge os om efter et køleskab med kompressor. Det fandt vi hos Dometic Denmark. Der var bare et problem: prisen.
Sådan et køleskab er ikke billigt. Men da det er en vigtig del af det at kunne bo i en bil, og lave sin egen mad, så var der ingen vej uden om. Hans valgte at skrive til Dometic, i håb om at de ville sponsorere køleskabet. Det kom der imidlertid ikke noget ud af. Da han senere ringede til dem, viste det sig at de havde rygende travlt, og at mailen var blevet nedprioriteret. Men, de ville stille om til direktøren :)
Han viste sig at være rigtig flink, og imødekommende. Han kunne oplyse at de ikke ydede sponsorater, men han synes turen lød spændende, og han ville derfor gerne se om han kunne tilbyde en god pris. Det kunne han! Vi fik en pris, som lå på omkring det halve af hvad vi ellers skulle have betalt, og så var det inkl. fragt :)

Se deltaljer om køleskabet her: Waeco MDC 65


Ingen kommentarer:

Send en kommentar