onsdag den 25. september 2013

Testtur til Småland...eller næsten

Vi havde planlagt en lang weekend, med Syncro-overnatning og kanotur, 4 timers kørsel oppe i Sverige. Da vi havde planlagt at vi skulle på kanotur, vidste vi at det ville blive et sats, så sent på (eller efter) sæsonen. Men! Vejrudsigten lovede solskin det meste af tiden, og kun overskyet om søndagen.



Hans havde været på arbejde om torsdagen, så klokken blev halv seks om aftenen, inden vi kunne drage afsted mod Helsingør. Planen var at spise medbragt mad i bilen undervejs, og at tage færgen til Helsingborg for at spare lidt km. Når ungerne faldt i søvn, kunne vi blot køre videre indtil vi ikke orkede mere. Det er jo let at holde ind et sted, slå tagteltet op, og sende ungerne op i seng.

Da vi nåede Helsingør, var færgen lige sejlet, men det gjorde ikke så meget: frugtsalat blev øst op, så vi kunne bruge ventetiden til at spise lidt dessert. Da Hans havde sat sig til rette bagi bilen sammen med de andre, begyndte de pludselig at køre ombord på den næste færge. Ingen problem. Hans stillede tallerkenen fra sig, og gik op til føresædet, drejede nøglen og....ingenting skete. :(
Bilen ville ikke starte, og vi endte med at få strøm fra en af de ansatte ved havnen. Efter at have stoppet ved billetsalget (med motoren kørende) for at få vores penge tilbage, kørte vi hjem igen, lettere slukøret.

Vi besluttede at vi VILLE på kanotur, så derfor blev al oppakningen flyttet over i vores lille Peugeot 206, som hurtigt fik monteret tagbøjler og tagboks. Så måtte gammel bil være gammel bil for nu.

Klokken endte med at blive lidt i ni, inden vi kørte hjemmefra, for anden gang. Vi endte med at overnatte alle 4 i den lille 206'er - nu har vi prøvet det, så det behøver vi IKKE at gøre igen :D
Kanoturen blev en fantastisk smuk tur, dog uden Syncro, men et dejligt afbræk trods alt. Sverige viste sig fra sin absolut bedste side!













Ingen kommentarer:

Send en kommentar