onsdag den 30. oktober 2013

Myggenet

Vores tur i Frankrig i sommers, lærte os at det er rigtig godt at kunne lave gennemtræk i bilen, når det er varmt.
Derfor synes vi også det er nødvendigt med myggenet, for at kunne holde både myg og fluer ude.

Man kan godt købe sådan nogle, men alt koster jo, så Malene gik igang med symaskinen selv.




Det blev til to store myggenet til henholdsvis bagklappen og skydedøren. Det sorte til skydedøren er "ægte" myggenet, lidt stivere stof. Det hvide er et tylgardin fra IKEA til 20,-

Det sorte har fået syet kantbånd med magneter i, og en magnetkant (med refleks) på åbningen.



Det hvide er er kombination af magneter i hjørnerne, og elastik hele vejen rundt. De er nemme at sætte op, men fylder til gengæld ingenting når de ikke er i brug.




2 kommentarer:

  1. Nu skal vi igang med symaskine og have lavet mygge-/fluenet. Holder det 100%, det I har fået lavet, eller der noget, vi bør tænke over, inden vi bestiller magneter over nettet osv.

    SvarSlet
    Svar
    1. Overlappet fungerer fint, men hvis man har mere stof, så kan man lige så godt lave det større. Det er vigtigt at myggenetstoffet ikke er for tynd en kvalitet, så går det i stykker når det har været på af og på mange gange.
      Det er vigtigt med en tilpas mængde magneter, så de kan bære stoffet. Omvendt skal der ikke være for mange, for så er det svært at sætte det op.
      Vi har nok brugt 10-12-stykker (af de små magneter) til sidedøren, og så 4 til bagklappen. Så du skal ikke bestille mindre end 20, vi bruger dem også til at holde alt muligt inde i bilen, og vi er rigtig glade for dem.
      På skydedøren har vi noget tungt stof for neden.

      God fornøjelse med syningen :)

      Slet