lørdag den 16. november 2013

Minitræf i Nordsjælland

Claus fra Helsingør havde inviteret til minitræf i Helsingør og omegn.

Det blev en fin dag med både kaffe, pølser, sparken dæk, værkstedslureri og terrænkørsel. Claus deler værksted med 3 andre VW-entusiaster, hvoraf de to var til stede på dagen: Stig (som vi havde mødt før nede ved Niels Erik) og Bjørn (som ejer ikke mindre end 8 VWer - T2ere og T3ere). Med på dagen var også Rabundus (kasserer i T3klubben) og Jeppe som kom med sin far i sin T4 Syncro (Jeppe er den tidligere ejer af Geo-kassen som Stig har købt).




På værkstedet stod nogle rigtig fine T2ere, og lokalerne osede af atmosfære. Der var dækket op til kaffe på et surfbræt som var lagt på liften - en skøn blanding af hippie og mekaniker ;)

Efter 1 1/2 times snak, rundt om bilerne og rundt om grillen, hvor der blev stegt pølser, var det tid til terrænkørsel. Vi kørte 3 forskellige steder bla. på havnen og i nogle industriområder uden for byen. Det var godt at få luftet spærret og prøve at slå den nye decoupler til og fra adskillelige gange. Der faldt også lidt dirigering af fra Jeppe (det var fedt). Men mest af alt var det bare fedt at kunne køre i terræn, velvidende at de andre var der til at hjælpe hvis der skulle ske noget. Det gjorde der dog ikke :)
En skruetrækker kan sagtens bruges til at åbne pølsepakker med!






















Ingen kommentarer:

Send en kommentar