fredag den 21. februar 2014

Pinnacles, Wave Rock, B-B-Q og fluer


Der er fluer i outbacken, og de er nærgående! Heldigvis har der ikke været så mange af dem, og når man har et net at komme på kasketten, bliver det hele meget nemmere. Vi er dog blevet så kloge, at vi ikke forsøger os med at spise ude blandt dem.

Vi har nu været nogle dage i bilen, og det er rart at være i den igen. Den er stadig fed at køre, og indtil videre har den ikke voldt nogen problemer.
Dagene er gået med at vænne sig til bilen, at finde plads til alle tingene og få nogle rutiner. Vi er ikke helt i mål, men vi er på vej.
Indtil videre er det lykkedes os, at undgå at betale for overnatning; det er noget vores hårdt prøvede budget har godt af, efter over 10 nætter på hostel.

Vi har været lidt nordpå, og lidt østpå, til henholdvis, Pinnacles og the Wave Rock. To touriststeder, som vi måtte se, før vi drager syd- og siden østover.

The Pinnacles var et spektakulært syn, og vi fik både gået rundt i ørkenen og kørt den rute man kunne køre i ørkenparken.

Der var noget forladt og forhistorisk ved kalksøjlerne, som man mener rødderne fra gamle træer (eller træstammer) har skabt....
Vi måtte også se Wave Rock, og drengene og jeg skulle selvfølgelig have tage de obligatoriske bølgebilleder.


Klippen er granit, som er blevet formet af vand og vejr, igennem mange mange år.
En ting som har overrasket mig positivt, er de gratis barbeques man finder rundt omkring. De er i mange parker og rastepladser. Man tænder dem ved et tryk på en knap (de er elektriske) og så er der gratis barbeque! Super fedt!
 Vi har brugt det en del, og det gør at vi kan spare benzin til Colemankomfuret - og så er det hyggeligt. Man kan godt forstå at de stiller BBQs til rådighed, når nu klimaet er som det er, men det er stadigvæk luksus at støde på. Indtil videre har vi lavet stegt kød og grønsager, indbagt pizza, pølser, morgenbrød, æg og bacon samt pandekager på de gratis BBQs. Nice :)
Vi er nu begyndt at bevæge os sydover i WA - og det er efterhånden ved at blive mere og mere grønt og frodigt. Her er dog stadig varmt, men floderne vi kører over har efterhånden vand i sig (mange af floderne inde i landet var fuldstændig udtørrede).
Vi nyder det stadig - og vi finder os mere og mere til rette for hver dag der går. :)
Saltvandssø  ved Wave Rock - 10 gange så salt som det Røde Hav.


The Humps

Mulka's Cave ved The Humps.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar