søndag den 9. februar 2014

Solen skinner, send flere penge!


Onsdag oprandt, og det viste sig at toldmyndighederne skulle bruge ekstra dokumentation. Da skemaerne var udfyldt, og jeg havde betalt mig til scanning af papirerne, blev de afsendt pr. mail.
Torsdag morgen blev jeg ringet op; der var en fejl på side et. Forfra...
Nu var det hele som det skulle være. Det eneste problem var at tolden skulle bruge 24 timer på at kigge mine ca. 30 afkrydsninger efter... dvs. at vi ikke kunne nå at få bilen igennem karantæne-inspektion fredag. Det ville så også sige at containeren ikke kunne være på havnen weekenden over, og derfor skulle køres i depot.
Det er så der vi står nu: nærmere besked på mandag! Vi har for en sikkerheds skyld ombooket vores tid i synshallen til mandag eftermiddag...men nu må vi se. Vi må tage det et skridt af gangen.
Indtil da kan vi så fortsætte med at lave dagligdag i Freo. Det er godt at vi ikke skal flytte igen, og nu har vi efterhånden været på hostellet i en uge; så begynder man så småt at have nogle rutiner, og nogle bestemte man hilser på.
Drengene har været i skole mange af dagene. Det har mest været i hostellets baggård, men også på rådhuspladsen, hvor man har kunnet sidde i skygge, og nyde godt af (det langsomme) gratis wifi.
Vi har været på indendørs marked, både i bymidten og i en gammel lagerbygning på havnen. Det er meget hyggeligt, åbenbart en weekendtradition her i byen.
Lørdag var der et lille "madmarked" på "vores" strand, og hele weekenden har budt på musikfestival i parken. Masser af stemning og masser af mennesker.
 Vi har også kunnet mærke at mængden af mennesker i byen er steget betragteligt i løbet af weekenden. Her er mange restauranter og værtshuse, og de mest populære steder har kø langt ud på fortovet.

Vi har mest dyrket de gratis fornøjelser, hvilke der er en del af her i byen. Det er godt for økonomien, og vi møder tit nogle meget engagerede frivillige guider, som med stor glæde deler ud af deres viden. Der var specielt en på Shipwreck Galleries, som gjorde meget ud af at tale langsomt og tydeligt, for at Lasse kunne forstå hvad han fortalte om.
Shipwreck Galleries - gratis entre.

Undervandsfoto i verdensklasse - gratis entre.

Round House - næsten gratis entre.


Fremantle Prison - gratis entre - man kan også tage på betalte ture.

Fremantle har også gratisbusser.

Og så bliver der spillet sport, og set sport, og talt om sport og spillet på sport....de er vilde med sport.

Vi har forsøgt os med at købe en basketball til drengene. Men det er svært at finde en kurv at spille på. Vi fik fortalt om nogle haller hvor man kan spille indendørs, men det er vist noget man skal gå til. Ind til videre har vi spillet lidt på en øde p-plads, med det resultat at Lasse fik en ordentlig gang asfalteksem, for anden dag i træk...øv.
Send flere penge, eller lad os få bilen...vi savner den!












Ingen kommentarer:

Send en kommentar