onsdag den 22. januar 2014

Jetlag i Bangkok

Turen til Bangkok blev en smule længere end planlagt. Allerede ved check-in i Kastrup fik vi boardingpass for flyvningen Moskva-Bangkok, hvor vi kunne se at flyet var forsinket i næsten 3 timer.
Tiden i Moskva lufthavn sneglede sig afsted, men det gav mulighed for at tappe lidt spil, og få lidt
aftensmad.
Burger King på russisk. Bestillingen foregik med pegeri på menukort.

Flyveturen til Bangkok gik fint, trods det store opbud af russere. Det bliver tydeligt hvordan russere er så meget anderledes mht. køkultur og opførsel over for hinanden, når man oplever så mange sammen. Malene bemærkede på et tidspunkt en af stewardesserne smile, hvilket nok er udtryk for undtagelsen som bekræfter regelen. Det var ikke fordi de var uvenlige, de var bare anderledes. Der blev ikke serveret alkohol på flyvningen. Det er åbenbart standard, og nok en god ide ;)
Anderledes kan man også sige at thaierne er. De kan i alt fald finde ud af at smile! Men det kan nok ikke komme bag på så mange. :)
Vores første indtryk, igennem sløret af jetlagget, er at Bangkok er en spændende by. Jeg synes ikke den virker så kaotisk, som jeg havde fået fortalt, men der er mange indtryk, og rimelig meget fart på trafikken. Vi skulle nok ikke nyde noget af at køre Syncroen igennem byen.

Vi har fået købt vores togbilletter sydpå, og bruger blot de to overnatninger her i byen til at komme os over jetlagget. Nogle hurtigere end andre.
Drengene præsterede begge to at kaste op, sidst på flyvningen, indtil flere gange. Tobias havde haft vokseværk i benene meget af natten. Så vi var temmelig trætte og omtumlede alle fire. Jeg har aldrig før prøvet at de kastede op i flyet. Måske er det også udtryk for træthed, blandet med lang tids spænding omkring rejsen?
Vejblokaden som spærrede vores vej hen til slangeshowet.
Som vi vidste, før vi tog herned, er der demonstrationer i Bangkok. Vi ville have været til slangeshow i eftermiddags, men måtte køre videre med Skytrain med uforrettet sag. Vi havde fået udpeget på kortet hvor demonstrationerne foregår, og kunne se at vi måske kunne holde os fri. Men det viste sig ikke at være tilfældet. Det var meget stille og roligt, men vi ved også at man skal holde sig fra de områder, fordi man ikke ved hvornår det holder op med at være fredeligt. Derfor valgte vi at gå tilbage og tage toget ud at shoppe i stedet for.


En anden blokade ved en anden demonstration, denne gang med advarsel om ikke at gå ind igennem området.

Det guesthouse vi bor på er danskejet, så her er masser af danskere. Her er fint nok, morgenmaden er ok, og betjening god. Hvad mere kan man ønske sig? :)
For enden af en lukket vej, kort inden vi blev omringet af løsgående hunde som ikke gad have os på besøg.

Første måltid thaimad.



Marked i forbindelse med demo ved Silom station.

Songthaew

Ingen kommentarer:

Send en kommentar