søndag den 26. januar 2014

Flyttedag på Koh Samui


Når man rejser i et år, er det på stramt budget, sådan er det i alt fald for os. Vi har haft nogle dejlige dage ved stranden i Bo Put, men idag var det tid til at flytte til et guesthouse på østkysten af øen. Vi er
flyttet til Gaeng Phet Guesthouse i nærheden af Chaweng Beach. Chaweng er berygtet for at være overfyldt og meget party-party-agtigt - men vi bor lidt tilbagetrukket fra alle discotekerne, og til en væsentlig lavere pris end i Bo Phut.
Den ene seng, i et af værelserne i Bo Put.
Til gengæld skulle stranden være mere hvid og finkornet, men også mere fyldt. Vi får at se.
To af sengene, i værelset i Chaweng.
Vi benyttede skiftedagen til at tage på tur sammen med en masse franskmænd. Det blev en klassisk touristtur med transport frem og tilbage, forskellige aktiviteter og til sidst hovedformålet: elefantridning.
Det var rigtig fint, og drengene fik lov at sidde på elefanten. Vi startede ellers med at sidde på stolen, to og to, men siden hoppede mahouten af og gav drengene lov til at sidde i førersædet. Det var et hit!



Flyttedagen betød også farvel til madkonen på hjørnet, som havde lavet frokost til os i et par dage. Hun bød på nudelsuppe med kylling og isvand for 50 baht (ca. 8,50 kr). Hun kommer sikkert til at savne os ligeså meget som vi kommer til at savne hende ;)

Taxituren fra bungalow til guesthouse kunne bungalow-bossen lige klare for 500 baht. Vi valgte at gå op på gaden og praje en taxi selv. Taxachaufføren havde ikke noget taxameter men ville, efter lidt forhandling, køre os for 300 baht. Han kendte stedet...eller, det gjorde han så ikke, så vi måtte køre lidt rundt, han måtte ringe til en ven, vi måtte om i baggagerummet og finde den bærbare frem (telefonen som jeg havde vist adressen på var løbet tør for strøm) og så viste det sig, at det fordi at han udelukkende læste thai. Den adresse vi havde i mailen var både på engelsk og på thai. Godt man havde fået en fast pris! :)
Badning ved et vandfald i dejlig køligt vand.

Red Curry kokkeskole.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar