mandag den 13. januar 2014

Kørekort og rejseforsikring

I dag fik vi anskaffet os internationalt kørekort. Det er et krav i flere af de lande vi regner med at køre i, og nok en god ide i resten af landene.
Det var ikke den store udskrivning: 25 kr. pr. stk.
Til gengæld viste posten med rejseforsikring sig at være rimelig stor.
Vi har flere år haft en årsrejseforsikring hos Tryg for hele familien, præmien har ikke været specielt stor, og forsikringen har dækket vores behov fint.
Nu hvor vi skal rejse i mere end en måned, har vi behov for noget lidt andet. Det viser sig at det godt kan betale sig at kigge sig lidt for. Prisforespørgsler hos Gouda og Europæiske landede på mellem 35 og 36.000 kr for hele familien for et år! Det var inkl. baggagedækning, vælger man det fra kommer man ned på omkring 24-25.000 kr.
Stadigvæk mange penge, og nok også lidt mere end vi i første omgang havde forestillet os. 
Vi endte med at tegne en tillægsforsikring til vores eksisterende årsrejseforsikring hos Tryg, på ca. 24.000 kr. inkl. baggagedækning. Lad os håbe det er en masse penge brugt på noget vi ikke får brug for. :)
 Den opmærksomme læser vil jo nok undre sig over, hvorfor vi ikke prøvede at skaffe lidt rabat eller et sponsorat. Det blev også forsøgt, men vi kom desværre ikke i betragtning til et sponsorat fra Gouda. Europæiske kunne tilbyde 10% rabat, hvilket er helt fint, men stadig væsentligt dyrere end Tryg.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar