mandag den 20. januar 2014

Vi pakker det hele ud igen


Vi har allerede pakket det hele ud igen. Og pakket det om. Det hjalp!

Vi har haft noget af vores bagage stående hos Flemming og Maiken i Tårnby, men vi har også haft
noget med på vores tur rundt på Fyn og i Jylland. Det skulle fusioneres og pladsen skulle optimeres. Jeg må indrømme at det så ud af en del, da det hele var pakket ud og lå spredt ud over hele værelset drengene skulle sove i. Men som sædvanlig gav det god mening, hvad Malene havde sat gang i: der kom styr på kaos, vægten fordelt bedre. Vi er nu nede på 4 stk bagage og 4 stk håndbagage - that's it. Drengenes bagage kan rulles på hjul, og de kan selv bære deres håndbagage. 

Turen efter farfar og farmor, fortsatte forbi Nanna og Tine, som gav aftensmad. Det var dejligt at se dem inden vi tager afsted, dejligt at få snakket lidt. Drengene hyggede sig også alle 4 :)
Vi kørte til Aarhus efter maden, hvor vi havde nogle fine dage hos mormor og Aage. 


Malene fik syet de sidste stofposer til opbevaring af sko/støvler i bilen, en ting som hun havde håbet at få tid til inden vi opmagasinerede symaskinen. Men den sidste tid i huset blev hektisk, det meste tid gik med at pakke, og der blev bare ikke tid til det også. 
Jeg fik støvsuget bilen og ryddet lidt op i den inden den skulle opmagasineres ude hos Jens og Mia i Øster Bording. 
Lørdag kom moster og Svend Aage og sagde farvel. Det var hyggeligt, og også rart at nå at se dem inden afrejse. 

Sydamerika er overstået, og nogen er gået igang med Nordamerika.

Da vi nåede til Flemming søndag, var vi ved at være matte og lidt afskedsmætte. :) 
Flemming var helt alene hjemme, og ungerne sivede ud og satte sig til at læse hver for sig, mens vi sad og hang sammen med Flemming. Det var dejligt med en lille pause inden huset blev fyldt igen. 
Flemmings børn kom hjem i løbet af eftermiddagen, og til aften kom Kevin og Annemette for at sige farvel. Det blev til pizza, rødvin og hyggelig afsked nogle timer, og inden da nåede vi så også lige at pakke om. 
Om lidt er det slut med alle afskederne, nye oplevelser venter derude; goddag verden!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar